Speciale wensen?

Grewada Mobiele Horeca Catering wil graag iedere klant tevreden stellen en iets lekkers aan kunnen bieden. Wij krijgen veelvuldig vragen voor speciale dieetwensen. Wensen die wij serieus nemen en die wij graag ter harte nemen als dit mogelijk is.

Glutenvrij etenGlutenvrij eten

Wie glutenintolerant is, moet een glutenvrij dieet volgen. Eet je toch gluten, al is het maar een heel klein beetje, dan beschadigt de dunne darm onmiddellijk en kan de darm zijn werk niet goed doen. Wij bieden daarom ook glutenvrije producten aan en bakken in deze gevallen de producten in een seperate frituur.

Halal etenHalal vlees

Wij kunnen ook halal vlees aanbieden en serveren die geslacht zijn volgens islamitische wetten.

Verantwoord friturenVerantwoord frituren

Frituren wordt in de media steeds vaker afgeschilderd als ongezond. Met name frites en snacks dragen het stempel van 'vette hap'. Met betrekking tot frituren komen twee belangrijke kwesties steeds opnieuw negatief in de publiciteit. Dit zijn de ongezonde vetzuursamenstelling van vaste frituurvetten en het niet tijdig verversen van frituurvet. Vloeibaar frituurvet past in een verantwoorde bedrijfsvoering omdat het rijk is aan goede onverzadigde vetten en weinig transvetzuren bevat. De overheid adviseert om verzadigde vetten en transvetzuren zoveel mogelijk te vervangen door onverzadigde vetten. Daarom is vloeibaar frituurvet de beste keuze voor het frituren van frites en snacks. Vloeibaar frituurvet bevat maximaal 2% transvetzuren en minimaal 65 % onverzadigde vetzuren. Grewada Mobiele Horeca Catering bakt alleen in vloeibaar frituurvet en mag daarme trots het 'Verantwoord Frituren' keurmerk hanteren.

Lactosevrij etenLactosevrije producten

Bij lactose-intolerantie is je lichaam niet voldoende of helemaal niet in staat lactose te verteren. Dat komt door een tekort aan lactase, het enzym dat lactose in je darmen omzet in verteerbare stoffen. Een eenvoudige manier om dat (volledig of gedeeltelijk) op te lossen, is melk en zuivel (en bijgevolg lactose) uit je voeding te schrappen en te vervangen door plantaardige alternatieven van goede kwaliteit. Wij houden hier graag rekening mee voor u of uw gasten.

Combineren van pakkettenPakket op maat

Naast onze bestaande pakketten en menu's leveren wij desgewenst maatwerk pakketten. Het is mogelijk onze bestaande smulpakketten, luxe pakketten, döner pakketten en schepijspakketten met elkaar te combineren.

Aanvulling van een pakket
Het is ook mogelijk al onze pakketten aan te vullen met witte rijst, goulash, gehaktballetjes in satésaus of tomatensaus, vietnamese loempia's, broodjes gezond, slaatjes, enz. Kortom, wat u zelf graag wilt of in gedachten heeft. 

"Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken zodat we u gericht een prijs op maat kunnen geven."